Prostorije HR Centra, Resavska 48/1/12

office@mynlp.rs

011/ 40-666-49

Mynlp Beograd - Logo

Individualni koučing je za sve pojedince koji žele da se posvete jednoj ličnoj temi uz podršku kouča. Šta god da je vaša tema u našoj Asocijaciji možete pronaći kouča sa kojim će vam biti najprijatnije da radite. Svi naši koučevi su licencirani i sertifikovani sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa klijentima.

Lično unapređenje ili rad na sebi je potreba svakog pojedinca koji želi da ostvari uspeh u svim aspektima života. Naš cilj je da pružimo podršku i damo jednostavne i praktične alate svima koji žele ispunjen i odgovoran život, kroz edukacije i individualni rad, korišćenjem priznatih NLP i coaching metoda.

  • Koučing kao alat za lični razvoj

Koučing se može opisati kao alat kojim pomažemo osobi (klijentu) kojoj je potrebna podrška da postavi ciljeve koje želi da ostvari i da uz praćenje kouča radi na njihovom ostvarenju.
Teme za koučing mogu biti kako rešavanje neželjenih reakcija i ličnih i poslovnih problema i situacija, tako postavljanje ciljeva i praćenje na putu oistvarenja.

  • Koučing u organizacijama

Koučing je veoma moćno oružje za postizanje izvanrednih poslovnih rezultata kroz osnaživanje ključnih osoba za razvoj organizacije.
Može biti deo razvojnog programa u kojem postoji kombinacija grupnog i individualnog rada sa učesnicima ili samostalan program individualnog rada sa klijentom.

Ukoliko ste zainteresovani za ovakav način rada na sebi, javite nam se i Zorana iz našeg tim aće vas ubrzo kontaktirati. Ona je tu da vam da sve dodatne informacije i pruži podršku u određivanju vašeg ličnog individualnog plana i odabir kouča.

Forma za prijavu

1 + 9 =

Napomena: Molimo vas da prilikom popunjavanja kontakt forme odaberete trening za koji se prijavljujete i da unesete zbir brojeva u polje na dnu forme.

Naši podaci:

Kancelarija: prostorije HR Centra, Resavska 48/1/12 Telefon: 011/4066649 Email: office@mynlp.rs Dinarski račun: 330-0000004014426-40 Zorana Dimitrijević zorana.dimitrijevic@mynlp.rs 060 606 9267