Prostorije HR Centra, Deligradska 18/6/16

office@mynlp.rs

+381 60 41 21 304 / +381 60 55 00 596

Mynlp Beograd - Logo

Uzmi bilo koji „bjuti časopis“ i baci pogled na naslove. „Must have ovog proleća“ preporučuje sijaset proizvoda za negu i lepotu. „Dovedi ga do ludila u tri poteza“ otkriva tajne najvećih zavodnica. „Recept za uspeh Kloi Kardašijan“, ček, kako ja mogu da kopiram njen recept, već imaš nekoliko znaka pitanja iznad glave, kad nemamo ni izbliza nikakvih sličnosti, pitaš se.

Svuda recepti, trikovi, tajne, a gde si ti u svemu tome? No, dok ne dođemo do odgovora, hajde da demistifikujemo ovo što nam impliciraju mediji i društvene mreže.

Sigurno si do sada, ponukana reklamom, kupila neki proizvod za lepotu očekujući identičan efekat. Da li si zaustavila saobraćaj svojom svilenom kosom s česticama dijamanata? Teško, ne samo tebi, već da je ikome to pošlo za rukom.

Da li je novi ruž podigao tvoje samopouzdanje do te mere, da si od „devojke iz kraja“ postala „million dollars baby“?

Šta su ti donele pregršt kesa iz tržnog centra, osim dozvoljenog minusa?

Hajmo dalje. Do sada je trebalo da shvatiš da u ljubavi i partnerskim odnosima (i odnosima uopšte) trikovi i cake ne pomažu. Stavi se u suprotnu ulogu – kako bi se osećala da shvatiš da sve što ti se dopada kod partnera zapravo nije on sam, već fore koje je negde pokupio? Iznevereno, složićemo se. Pa zašto bi to onda radila drugom biću?

Naposletku, teror uspeha. Na svakom koraku saleću nas priče o milionima pratilaca, giga kompanijama i projektima, luksuznim destinacijama, kao da je to nešto čemu treba svi da težimo.

I tu dolazimo do suštine – a gde si ti u svemu tome? Zašto bi tuđi ciljevi i standardi trebalo da budu i tvoji? Može li se biti lep i atraktivan bez ruskih trepavica, postoji li dobra veza bez forica i uspeh bez megalomanije?

Zašto pristajemo na društveno i medijsko uslovljavanje „moraš ovo da bi bio ono“?

 

Ne moram ja ništa prijatelji, i neću po vašem, nego po svom!

 

Zamislimo na trenutak žensku osobu koja je ispoštovala sve „must haveove“, trendove i filtere. Da li joj sve to što je namazala i stavila na sebe garantuje bilo šta?

Koliko modernih, doteranih žena poznaješ, kojima ne ide dobro u ljubavi, na poslu, koje godinama tapkaju u mestu i pitaju se šta s njima nije u redu?

I kako tamo nekoj, za koju bi nekao rekao da „nije ništa posebno“, sve ide od ruke?

Ništa ne ide spolja, već iz iznutra i ne „završavaju stvar“ trikovi, već ono što je u tebi. Džaba sva šminka, krpice, pažnja suprotnog pola, fensi poslovi, ako tebi u toj konstelaciji nije dobro.

 

A kako da ti bude dobro? Tako što ulažeš u sebe, a ne na sebe.

 

Biti doteran, moderan, uspešan je svakako lepo i veliki plus u očima drugih. A kakvi smo u očima sebe?

Kako se osećati lepo i dobro bez svog tog perja koje su nam nametnuli trendovi i očekivanja?

Ovde dolazimo do nečeg što nas ne uče u školi i medijima, a to je emocionalna i socijalna inteligencija. To ne može stati u jedan članak ili video, ne možeš savladati na osnovu puke informacije, to je proces u kom aktivno učestvuješ. Taj proces sazrevanja i rasta se ne dešava preko noći i nema rezultata „nakon jednog tretmana“.

Na NLP Praktičarskom treningu radimo upravo to, kako da postaneš jedan od onih ljudi kojima sve tako lepo i lako ide. Naučićeš da prihvatiš sebe, osvestiš predrasude koje te ograničavaju, definišeš svoje životne vrednosti i delaš u skladu s njima, postaviš svoje ciljeve i što je najbitnije, počneš da ih ostvaruješ.

Trening počinje 26. marta i traje devet meseci. Možda ti se čini predugo, ali valjda si do sada shvatila da u životu ne postoje prečice. Kao što je potrebno vreme da se skuva ručak, izraste cvet, donese život na svet, isto tako je i s tvojim razvojem i transformacijom.

Cena kursa je 1200 evra, a imaš mogućnost popusta:

„Em dugo traje, em je skupo“, da li smo možda pogodili tvoju misao?
Slažemo, se traje (objasnili smo i zašto).
Slažemo se, košta. Košta zato što plaćaš međunarodno priznat i akreditovan program koji će te služiti čitavog života. A sad izračunaj koliko novca mesečno potrošiš na šminku, negu, tretmane, kafe, garderobu koju ćeš obući možda jednom. Pomnoži to sa devet i dodaj sva one društveno uslovljene standarde i tvoja neispunjena očekivanja. Pa ti vidi šta ti se isplati.

Ukoliko se odlučiš da zakoračiš na ovo putovanje s nama, tu smo – ostavi nam svoje kontakt podatke.

A ako imaš neku nedoumicu, pogledaj kako je ovaj trening pomogao damama poput tebe – kojima je falilo „ono nešto“.

NLP praktičari grupa 21

NLP praktičari grupa 21