Prostorije HR Centra, Deligradska 18/6/16

office@mynlp.rs

+381 60 41 21 304 / +381 60 55 00 596

Mynlp Beograd - Logo

Naša 10. grupa NLP Praktičara završila je prvi deo svog NLP putovanja! Zajedno sa njima bili smo svedoci predivnih promena u njihovim životima.

Prvi vikend juna je za nas bio poseban. Obojen osmesima i radošću naših polaznika, energijom koja pokreće, ispunjen zagrljajima, novom nadom i uspesima.

Sertifikacija je prošla u uspešno završenom testu na kome su naši polaznici integrisali svoja novo stečena znanja a svako od njih je i podelio sa nam svoju priču kako im je NLP koristio u njihovim životima…

Smenjivale su se rečenice:

  • “ Sada mnogo bolje razumem druge, uživam sa svojom porodicom u svakom trenutku druženja sa njima. Nekako sam sa sobom bliža…”
  • “ Posložila sam se, dobila sam neki mir i osećaj sigurnosti…”
  • “ Izabrala sam radost. Nežnija sam prema sebi. Prihvatam sebe i kad grešim i oprostim sebi…”
  • “ NLP nudi putokaze. Toliko imam novih ideja za posao da jedva čekam da krenem…”
  • “ Naučila sam kako da ciljano komuniciram, kako da ja upravljam svojim emocijama i da prepoznam obrasce koji mi više ničemu ne služe. Mnogo se nekako lakše diše…”
  • “ Mnogo godina ranije sam čuo za NLP i mislio da ja to već sve znam… Al gledajući svoju koleginicu koliku je dobru promenu doživala, napredovala u poslu do najvišeg ranga manegmenta… Pomislio sam kako mora da nešto ipak ima u tom NLP-u što ja i baš ne znam. I evo me sada kako preporučujem svima da krenu na taj put a ja i te kako planiram da nastavim dalje…
  • “Zahvalna što sam sebi dala priliku da se promenim…”

A mi smo zahvalni što smo imali priliku da im  budemo podrška na njihovom putu promene. Od srca im čestitamo i radujemo se svim njihovim daljim uspesima!

Možete li bar na trenutak da zamisliti koliko je to divan osećaj, kad uzmeš svoj život u svoje ruke, kad se osećaš dobro u svojoj koži, kad imaš mir, zadovoljstvo i sigurnost jer znaš da si na pravom putu, kad povećaš  sebi izbore u današnjem svetu koji se brzo menja…

A dovoljno je samo da i Vi sebi date priliku… I bićemo tu i za vas…

Novi upis za MyNLP Praktičarski trening  je otvoren, mesta se polako popunjavaju…

A 30. juna krećemo i sa novim blokom MyNLP radionica za sve Vas koji želite da saznate nešto više o NLP-u ili možda još niste sigurni da li je baš ova metodologija za vas!

Pozovite nas na broj 060 60 69 267 ili nam pišite na office@mynlp.rs . Raspitajte se i dođite da nas upoznate. A onda odlučite da li smo mi kuća za Vas!