Prostorije HR Centra, Deligradska 18/6/16

office@mynlp.rs

+381 60 41 21 304 / +381 60 55 00 596

Mynlp Beograd - Logo

Učini svoje učenje efikasnim. Povećaj koncentraciju. Zapamti sve i seti se naučenog. Postigni rezultate kakve želiš.

Pred vama je dvodnevni trening na kojem se bavimo tehnikama efikasnog učenja i pamćenja. Ukoliko želimo da imamo uspeha u učenju važno je da znamo šta sve utiče na proces usvajanja, obrade i memorisanja informacija.

Jedna od važnih komponenti je svakako koncentracija. Koncentracija je direktna podrška pamćenju. Kroz nekoliko jednostavnih tehnika i principa koje prolazimo na treningu učimo kako lako da se fokusiramo na ono što radimo i povećamo koncentraciju koja će uticati na to da naše učenje bude efikasno.

Naučićemo tehnike i strategije za izvrsno pamćenje, čijom kombinacijom možemo pamtiti nizove, nabrajanja, podele, tekstove i brojeve.

Pravićemo i logičko-kreativne dijagrame, kroz koje ćemo povezivanjem boja, slika, kreativnosti i logike podići kvalitet i efikasnost učenja. Usvojićemo i sistem organizacije vremena učenja čijom primenom za kraće vreme naučimo više, čime se naša brzina učenja i usvajanja informacija povećava i ono najvažnije, omogućava nam da se prisetimo svega što smo učili onda kada nam je to potrebno.

Kome je namenjen trening?

  • deci, da nauče kako da spoje logiku i kreativnost, povećaju koncentraciju i organizuju svoje učenje
  • tinejdžerima, da nauče kako da motivišu sebe da uče, postignu željene rezultate i pripreme se za učenje na studijama
  • studentima, koji nailaze na veliki broj informacija i podataka koje je potrebno da zapamte i razdvoje na bitno i manje bitno
  • profesionalacima koji se obrazuju i nadograđuju svoje znanje

Trening se organizuje kao dvodnevni program u trajanju od po 7 sati i bazira se na kombinaciji interaktivnog predavanja i vežbi.

Predavač: Sanja Starovlah – konsultant i trener u oblasti razvoja poslovanja, upravljanja ljudskim resursima, komunikacije i emotivne pismenosti

Investicija za trening: 9.000,00 din+ PDV.  Za  rane  prijave ostvarujete popust , pri čemu je konačna investicija 7.900,00 din + PDV.

Vreme održavanja: Datum će biti naknadno definisan  (od 10h do 17h).

Mesto održavanja: HR centar, Resavska 48, 1. sprat, stan 12

Kontaktirajte nas: +381 60 55 00 596, office@mynlp.rs

[prijava]